Так, почалось... Перші проблеми:
Вчора ввечері їду з офісу додому, нікуди не спішу, рівно працює двигун, обороти десь в районі 2-2,5 тис... Без жодної причини/ямки/підгазовки тощо раптом машина конкретно тупнула, і загорається сигнал Chek Engine... Але це все - перед світлофором, на якому я чемно дочекався зеленого, і зупинився вже після перехрестя.
Відкрив капот - все ок, нічого не пробило/незакипіло/невилилось. Ну, тобто, серйозного нічого нема. Приїхав під хату (машина йде нормально, ніби нічого не сталось), поставив. Годин через 3-4 вийшов, завів - лампа Chek Engine горить, але мотор працює рівно, як завжди. Забив, думав сьогодні десь прочитати, що це за помилка.
Зранку вийшов, завів нормально, без проблем, закрив сигналкою і пішов додому вдягяти малу (мав її в садочок завести). Виходимо - машина заглушена... Саджу малу, сідаю сам, вкмикаю... Стартер маслає дай боже кожному стартеру, а двигун не завдодиться...
Провозився хвилин 5, повтроив спробу кілька разів - результат той же. Викликав таксі, поїхав до праці через садочок. Через години 4 - приїхав з шефом, щоб затягнув на сервіс. Поки він виймав трос, думаю, дай спробую завести: з півтика, все нормально, все працює. Вирівшив їхати своїм ходом, але шеф ззаду. Проїхавши метрів 400 на самому кільцевому перехресті

раптом машина просто тупо глохне і вже не заводиться... Зачепився шнурком до шефа, притягнулись на сервіс, там я знову завівся і на підйомник вліз своїм ходом...
Заміряли тиск в рампі - бензонасос в нормі. Завів машину, лишив її там і на таксі поїхав в офіс. За 1,5 години повернувся - машина працює, не загхлохла (за той час пацани колодки поміняли:-))
Виїхав за ворота, починаю набирати інший сервіс, який має нормальний зчитувач кодів ЕБУ, раптом в мене на очах Chek Engine гасне .
По дорозі на роботу дав нормального жару: з пробуксовками, високими оборотами і т.д. - їде! І все нормально, все працює...
Ну блін, но що то за фігня? Машина має працювати, або бути на сервісі! Середнього немає! Сцуко, їду на діагностику, хай скажуть, що це було...