Detroit Clan

Украинский клуб владельцев настоящих американских автомобилей
Текущее время: 26 июн 2025, 10:14

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Важное сообщение! Что произошло с форумом? Все по ссылке

Интернет магазин Ваши Шины

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 202 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: финансовый майдан
СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 15:24 
Член клуба

так а кто тут сам заработал на жилье в столице, без бабушек, дедушек, кредитов? :popcorn

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 15:31 
Член клуба

Ganjuba$$
дуже просто, якщо банки і держава не піде назустріч людям в першу чергу постраждають банки а потім і держава, я думаю дальше асоціативний ряд продовжувати не потрібно.
але це все лірика, є закони в межах яких потрібно знаходити компроміси: Пункт 12 статті 11 Закону України «Про захист прав споживачів» передбачає, зокрема, що: «Кредитодавець має право проводити за погодженням із споживачем реструктуризацію заборгованості за договором про надання споживчого кредиту.
Реструктуризація, зокрема, здійснюється шляхом: … …
3) зміни механізму нарахування відсотків таким чином, щоб частина щомісячних платежів з обслуговування кредитів не перевищувала 35 відсотків сукупного місячного доходу сім'ї;
4) поділу існуючого кредитного зобов'язання в іноземній валюті за договором про надання споживчого кредиту на:
• зобов'язання, забезпечене іпотекою, у розмірі залишку кредиту на момент реструктуризації, вираженого в гривнях за курсом, що діяв на момент отримання кредиту;
• зобов'язання, не забезпечене іпотекою, у розмірі різниці залишку кредиту в гривнях за курсом на момент реструктуризації та залишку кредиту в гривнях за курсом, що діяв на момент отримання кредиту, яке повністю виконується в кінці строку договору про надання споживчого кредиту.
Банк має право за реструктурованими згідно із цією частиною договорами звільнити позичальників від сплати будь-яких штрафних санкцій за несвоєчасне виконання умов кредитних договорів, що виникли до дати такої реструктуризації.
У разі якщо позичальник у повному обсязі та своєчасно виконає реструктуризовані зобов'язання за кредитним договором протягом трьох років з дня реструктуризації боргу, комерційний банк має право на щорічне зменшення на 0,5 відсотка суми основного непогашеного боргу протягом наступних п'яти років з віднесенням зазначеної суми до складу витрат банку».
...
Більш того, пункт 5 Постанови НБУ № 182 від 31.03.2014 року (вступила в силу з 01.05.2014 року) чітко прописує, що «Уповноваженим банкам з метою уникнення валютних ризиків ужити заходів щодо зміни валюти виконання зобов'язань за кредитами, наданими в іноземній валюті, на національну валюту».

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 15:41 
Зеленый Властелин

Купа тексту...
Так чому, блядь, вся ця ватага не йде судитись, а чогось вимагає на вулиці?
І все одно де відповідь - чому всі ці дурилки мають отримати компенсацію за рахунок державних (читай спільних) коштів? Чим вони кращі за мене?

От якщо ти взявши до уваги все, тобою наведене, подав позов і намагаєшся чогось добитися - поважаю дуже. А якщо просто навів для краси і підтримуєш мітингарів - взагалі нічого не розумію...

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 15:59 
Член клуба

Ganjuba$$
я написав тонни макулатури звернень до банку, у відповідь - тишина...зараз готуюсь до суду...це нарахунок мене))
про мітингувальників - Ganjuba$$ ти просто взагалі не володієш інфою що коїться а пишеш х...ню, мітингувальники подали законопроект до ВР і його обговорили у комітетах ба навіть винесли на голосування в першому читанні (ще літом!!!), але банківське лоббі не пропустило його дальше, натомість зареєструвала два паралельні і схожі законопроекти практично під тим же номером відмінність у одній цифлі, але з іншим наповненням...в комітеті і в коміссії при ВР їх ніяк не розглядають; то когось із присутніх нема, то голова не вкурсі що треба розглядати...цирк короче.
Суди ідуть повним ходом і вже є "кредитчики" які їх виграли, але нема системного підходу...час іде, курс росте і людей виселяють із сім'ями на вулицю...а держава і банки проблеми не замічають.

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:07 
Член клуба

То створіть АнтиФінансовий майдан!
Ті хто не брав кредити, маю на увазі і за кредитчиків платить не хочуть. Нинче це модніше ніж майдани.

Практика — это когда все работает, но ничего не понятно. Теория — это когда все понятно, но ничего не работает. Но иногда теория совмещается с практикой, тогда... ничего не работает и ничего не понятно.

Последний раз редактировалось zdy 02 мар 2015, 16:10, всего редактировалось 1 раз.

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:08 
Зеленый Властелин

А можна було не компостувати мізки 5 сторінок, а одразу викласти всі ці подробиці?
Бо тоді вже інша справа. Але ж пікетувати треба не НБУ, а раду, кабмін, ап.
І в чому саме я хуйню написав? От ти мені скажи - який відсоток адекватних кредитчиків серед тих, хто буянить?

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:12 
Член клуба

Адекватних людей і так мало залишилось! Не кажучи вже про кредитчиків))))

Практика — это когда все работает, но ничего не понятно. Теория — это когда все понятно, но ничего не работает. Но иногда теория совмещается с практикой, тогда... ничего не работает и ничего не понятно.

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:14 

SUPER_GUTSUL писал(а):
Ganjuba$$
я написав тонни макулатури звернень до банку, у відповідь - тишина...зараз готуюсь до суду...це нарахунок мене))
про мітингувальників - Ganjuba$$ ти просто взагалі не володієш інфою що коїться а пишеш х...ню, мітингувальники подали законопроект до ВР і його обговорили у комітетах ба навіть винесли на голосування в першому читанні (ще літом!!!), але банківське лоббі не пропустило його дальше, натомість зареєструвала два паралельні і схожі законопроекти практично під тим же номером відмінність у одній цифлі, але з іншим наповненням...в комітеті і в коміссії при ВР їх ніяк не розглядають; то когось із присутніх нема, то голова не вкурсі що треба розглядати...цирк короче.
Суди ідуть повним ходом і вже є "кредитчики" які їх виграли, але нема системного підходу...час іде, курс росте і людей виселяють із сім'ями на вулицю...а держава і банки проблеми не замічають.

а если бы курс упал с 8 грн за бакс до 2 грн (чисто в теории), валютные кредитчики тоже бы писали тонны макулатуры и устраивали майданы с просьбой считать по 8 грн? ну чтобы по честному все

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:14 
Член клуба

Ganjuba$$
я не хотів тебе ображати, мир :drinks:
я думав це всім відомо :unknown:
раду пів року пікетували, але все застопорилось на нацбанку, нацбанк повинен переглянути законопроект і обговорити в робочій тристоронній групі, але ця манда Гонтарева ні разу на засідання групи не з'явилася з травня місяця...

СообщениеДобавлено: 02 мар 2015, 16:17 

SUPER_GUTSUL писал(а):
Ganjuba$$
я не хотів тебе ображати, мир :drinks:
я думав це всім відомо :unknown:
раду пів року пікетували, але все застопорилось на нацбанку, нацбанк повинен переглянути законопроект і обговорити в робочій тристоронній групі, але ця манда Гонтарева ні разу на засідання групи не з'явилася з травня місяця...

так а в чем суть требований? типа взял в 2008 году у банка 50 тысяч долларов, потратил их в своих целях, а теперь хотят отдать не 50 а 20?)))

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 202 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]