Ganjuba$$ писал(а):
А мені здається, що все має бути збалансоване.
Знаю чувака, що має СТО, що займається комерційним транспортом - їздить на пежо 307 св 2007 року. Добудував дім 400 квадратів. Має невеликий будиночок в Іспанії в горах.
Знаю іншого - має дві дворівневі квартири на Пушкінській, триповерховий будинок на березі середземного моря - їздив на мерсі цлк (210-й кузов купе), в гаражі мав прадо, хотів с-клас, та казав: "кльова тачка, але тут у Європі я як дурник на ній буду". Зараз продав мерс і прадо - купив новий е-клас турінг

Знаю ще одного - топ-менеджер, має трикімнатну у свіжому будинку, але не в Києві, а поруч. Зате їздить на лохусі рх передостанньому

в европе люди вобще с другим мышлением. не свосем в тему пример, но всеже. У меня однокласник на первом курсе института, это примерно лет 10 назад уехал в Испанию, там отучился и теперь все нормально, работает в конторе которая разрабатывает микросхемы для NASA. Так ходит в спортзал, но боится веса увеличивать, говорит чтобы мышцы не росли, ато на меня будут смотреть как на недостаточно интеллектуального человека.
Ездит там на тойоте Королла, показывал фотки, я короллу не узнал, они у них имеют другой дизайн. Я говорю купи 5-й мустанг, он говорит, да нравится но тут на них малолетки ездят

Chevrolet Camaro 1988 5.1L V8 carb, T-5 ручка