Всі Вернери і йому подібні на всіх ресурсах, на всіх форумах відповідають ОДНАКОВО! як попугаї

Спочатку, це було, що правосеки з бандерівцями ідуть різати їхні сімьї - прийшли, нікого не зарізали

Друге: укропські війська вбивають мирних жителів - ДЕ ХОТЬ ОДИН ФАКТ???? що український солдат стояв і їбашив з автомата по мирним жителям???? якби такий факт хоч один був, то дійсно в Киеві хунта і їм усім писта, а так - це слова із россійської пропаганди. Да, є жертви серед мирного населення, але СПЕЦІАЛЬНО ніхто його не відстрілює, з української армії так точно. Про сепаратистів так сказати не можна, є достатньо відео, як вони валять з мінометів та градів по містам. Хто викрадає людей в заручники? хто грабує банки та магазини? хто віджимає автівки та майно?????? Правосеки з бандерівцями, чи ЗСУ??? Вам не змити позор ніколи за Януковича, а тут щей війна, де погибло стільки нормальних людей

та що саме протівно, що це ще не кінець! і ніякого каяття не буде

розлазиться ця зараза домбасська по всій території України

і якщо ще не давно я керувався посиланнями з інтернету - то тепер це торкнулося мене дуже близько - вже ховали хлопців з мого селища, з сусідньої вулиці. Один сусід лежить в госпіталі з контузією, інший знову повертаеться в зону АТО. У всіх пояснення одне - ЗУПИНИТИ ЦЕ ГАМНО ТАМ, ЩОБ НЕ БУЛО ТАКОГО ТУТ.