Шановні Пані та Панове.
Ось таку ситуацію сьогодні мав:
Приїхав я додому та зібрався заїхати до гаражу та потім помити танчика.
Виїжджаю з двору, а на виїзді знову стоїть припаркований бус таксі прямо на повороті та в метрі від пішохідного переходу.
*** Тут відхилюся - ця тема мене давно дратує. Кожен день купа мудил паркує свої тачки прям біля виходу з метро таким чином, що я маю проходити клятий слалом, щоб виїхати з двору, або заїхати до нього. Ці забавки стають цікавіше, коли бажаючих проїхати до/від свого дому більше одного...
Так от. Я розвертаю тазика, заїжджаю на парковку, і йду побалакати з водіями.
*** Знову відволікусь - експериментальним шляхом було доведено ефективність та взято за неухильне правило озвучувати свої претензії виключно коректно та ввічливо. Тут вже повірте на слово, що я їх прошу дуже-дуже чемно.
Підходжу до буса - там нікого немає. Поозирався - водія не видно. Як минулого разу мене просили співробітники ДАІ (так, вже приїздили, як я одного таксьора тягав тросом на парковку людську), а саме - фотографую транспортний засіб, викликаю патруль (102) та становлюсь чекати, щоб зашкодити порушнику поїхати до прибуття співробітників (це також було викладене у ввічливому проханні ДАІ-шників, що приїздили). Приходить водій. Я ввічливо повідомляю його про порушення і що викликані міліціянти. На що у нього одразу закінчується черешня, що він лопав та одразу з`являється терміновий виклик. Нажаль, цьому добродію я завадити не зміг, бо було місце і спереду і ззаду і він втік.
Тоді, раз ДАІ все одно викликане, я проходжусь по всьому п`ятачку і всіх раком припаркованих, так їх в дишло, автолюбителів, перепаркувати свої шкарабайки згідно ПДР, здорового глузду та поваги до оточуючих. Більшість навіть не сперечається.

Кліпають очима, щось бурмочуть, заводять авта та від`їжджають так, щоб було гарно і "як положено". Молодці. Хороші люди.
Але трапляються бидлюки та ТП, що готові відстоювати своє плювання на співгромадян до останнього...
Спочатку пані з незаконно встановленного "ларька" мені заявила, що свій сраний Ліфан (це пиздоока подоба міні

) буде паркувати як хоче. Їй, бачите, "так удобно", блядь... На що була попереджена, що ДАІ буде викликатись кожного разу. А в разі довгого очікування "доблесних", її бляшанка буде відтягнута на парковку поруч.
А ось потім було найцікавіше (Ви мені вибачте, що так довго, але воно мені аж накипіло як в тому китайському чайнику...). Під`їхала така собі молодиця на старому мондео та стала прямо на заїзді у двір, причому так, що повністю його перекрила (поруч також стояла машина). На зауваження, що вона перекрила в`їзд, відповіла - Так я на хвилинку. На що я відповів, що так навіть на хвилинку ставати не треба. Та попросив переїхати буквально на 5-7 метрів (навіть ближче до тієї хріні, що їй забрати тре було). Вона фиркнула на мене і сказала, що їй пофіг і знову "так удобно". Ну от що за хуйня? Звідки це? "Мені зручно"... Та а якщо мені зручно, щоб ти зі своєю відірваною рукою в пащі в канаві валялась??? Я ж то не роблю! Бо "не положено"! Маю бути порядок і в суспільстві і на дорозі. Скрізь!
Коротше, я сідаю в жипа, ставлю його перед тією лушпайкою, а сам виходжу і стаю сзаду мондео, щоб не "скрилась с мєста прєступлєния", падла. Сфотографував звісно все те неподобство. Стою, курю, чекаю бійців славного ДАІ (вже разів з 5 телефонував, кажуть - їдуть, чекайте). Вона завантажила своє лахміття, побазікала хвилин 15 з якимись клоунами своїми знайомими. Далі каже - Мені треба їхати. Я кажу - Панночко, не вийде. Чекаємо міліцію. Приїдуть, оформлять Вас, тоді поїдете свою праску вимикати. Ця курва сідає в машину і починає тупо мене штовхати своїм заднім бампером!

Потім намагається вивернути вперед. А хуй там, бо танчик залишив місця для проїзду лише водіям, що добре відчувають габарити! Але все одно вивертає якось. Тоді я як знаний боєць, заходжу в лобову атаку. Стаю вже перед переднім бампером. І що? Пофіг! Чотири рази я лежав в неї на капоті!

Вже зателефонував до ДАІ і викликав наряд за наїзд на пішохода (це все вже на прибудинковій території!). Але клоуни мене відштовхали (ледь стримався, щоб не йобнути одненького...), та лярва десь поїхала. Але за 2 хвилини повернулась! І ми чекали інспекторів. Вони виявились доволі адекватними, але з огляду на купу блядей, що прибігли на підтримку цієї (майже всі тут продавчині в "ларьках" - жодної місцевої, що характерно), чоловік 12 з районної самооборони, яких хуй зна хто викликав з криками "вбивають, калічать", та на те, що ТП ще й вагітна - вмовили мене на наполягати на складенні адмінпротоколу та вилученню у неї водійського посвідчення.
От така фігня малята.
Буду радий коментарям своїх дій та думок. Може десь я суттєво неправий, коли хочу, щоб біля мого помешкання був порядок, а не "я так хочу" і "так мені зручно"...