Pferd писал(а):
Молодец .Я это знал давно .В запорожье автзавод тоже изначально был заводом по изготовлению сеялок жаток и т.д .В бердянске насосный завод и завод жаток тоже были английскими .Джон Гривз делал деревянные косилки с числом работающих 100 чел .Но это история с чего начиналось .А вот во что превратились эти мануфактуры при СССР -это другой разговор .По 2-3 тыс рабочих .Сечас снова вернулись к мануфактурам .У меня к примеру круче сейчас чем у Гривза и что ?

Про те, що процент дурнів там просто зашкалює! Вони не знають взагалі нічого, нікого і не хотять знать

Їхня обожнювана ПР на чолі з ВЯ була за вступ до Євросоюзу, доречі, туда ж і рухалася, а зараз вони воюють проти цього. Мені, якщо чесно, посрати з високої гори на тих даунів, за дуже рідким виключенням. Мене більше бентежить те, що гинуть мої земляки, Житомирщани, на конченому даунбасі, а головне за КОГО? за ДНР? за ЛНР? нехай вони там один одного перестріляють, перегвалтуют і переріжуть - але військових треба берегти, забрати звідти, на деякий час - потім їм менше роботи там буде. Я згадую перші репортажі по ТВ, як створюються блокпости, як щасливе населення пре торби з харчами своїм освободітелям от кіевской хунти - навіщо їм заважати? Нехай і дальше підтримують, підкормлюють тих, хто вішає россійські триколори, захвачює адмінбудівлі. Військових шкода, гинуть не від закордонних загарбників, а від "свох" земляків