ATolex писал(а):
Народ, можете мене заплювати на місці, однак я вам скажу, що ідея не потужна, а 100% програшна.
Жодна спеціалізована партія ніколи не була, не сидить і не буде в парламенті.
Уявіть собі, Ви - автомобіліст - і будете голосувати за свою партію. А є селяни - і вони проголосують за свою партію. А буде партія середнього класу і за неї буде голосувати середній клас. А є партія чорнобильців - і за неї будуть голосувати чорнобильці. А є ще партія горожан, військових, любителів жінок і т.д...
На що буде сїожий парламент? На збіговисько представників різних груп, які кожен спеціалізується лише в своїх вузьких питаннях, - в підсумку керувати країною нікому.
По друге. Хто такі автомобілісти? Це ті ж самі любителі пива, жінок, ліберали, середній клас, селяни, горожани і т.д.
І якщо я - середній клас, у якого є авто, який достримується ліберальних поглядів, живу в місті, а ще я люблю Україну і жінок і проти НАТО. Чи буду я голосувати за партію автомобілістів, якщо це лише один з проявів мого життя? Чи я буду шукати партію, яка буде відповідати моєму баченню комплексного розвитку України? Звісно, що за останніх.
Ще одне. На сьгодні в Європі тріщить по швам партія зелених - вони втрачають електорат. Бо з одного боку всі інші партії усвідомили, що треба мати в своїх програмах екологічні вимоги. По друге, Люди обирають партії комплексного і загальносоціального спрямування (які мають і екологічні вимоги в програмах), а не вузькоекологічного, які ніфіга іншого окрім своєї єкології не знають. Тому й перестають голосувати з аекологів, а голосують за народних демократів, соціалістів, нацоіналістів і т.д...
До речі, в Україні вже є Прогресивно-автомобільна партія Україи. Її робили заради приколу, бо розуміли, що серйозного майбутнього подібні ідеї не мають. От і я не раджу витрачати час.
я первый кто проголосовал против. А почему очень доходчивор объяснено выше.
ATolex РЕСПЕКТИЩЕ.
ATolex