Цитата:
Друзі, писати про це не зовсім хочеться, але пишу виключно для того, щоб ви були обізнані і попереджені.
Цієї п'ятниці виходжу як завжди на роботу, відразу біля мого будинку стоїть сірий Ланос з відкритим капотом, водій щось там порпається, просить допомогти завести, покрутити ключем. Спочатку щось там не заводиться, потім завелася, просить ще пару хвилин прогазувати, щоб не впали оберти. В цей час сідає на заднє сидіння, і я, очевидно, в якості подяки отримую в шию електрошокером. Я так розумію, він розраховував на те, що мене відразу виключить, ну а там справа техніки.. В очах темнота, двічі був на межі того, що, за відчуттями, в голові просто полопаються всі судини. Проте в якийсь момент вдалось зорієнтуватись і зрозуміти що коїться. Почав супротивлятись, вдалося ліктем відбити електрошокер. Повернувся до задніх сидінь, побачив, що персонаж був явно не готовий до такого перебігу подій і відмахував в мене перед очима викруткою. Вдалося вистрибнути з машини, трохи відійшов, підняв галас. Проте картинка перед очима настільки пливла, що навіть толком не побачив в яку він сторону від'їхав.
В результаті в шиї обуглена дірка глибиною 2см з потенційною загрозою пошкодження артерії. Отака ціна надмірної довірливості і бажанню допомогти. Коротше, будьте обережні, і поширте, щоб народ був обізнаний і з таким трюком. Якщо що, це був сірий Ланос з (!) автоматичною коробкою передач. Бокове скло тоноване, трохи потріскане, в тому числі і від моїх ударів ногами. Водій віком 25-30, зростом до 170, худощавий, темне волосся, коротка стрижка, обличчя трохи прищаве. Впізнати зможу.
Лікарі запевнили, що повідомлять в правоохоронні органи, але, ясна справа, з міліції зі мною (ще) ніхто не зв'язувався. В будь-якому разі буду наполягати на відкритті справи.
Почуваю себе вже значно краще, впевнений, що все буде добре)