Detroit Clan

Украинский клуб владельцев настоящих американских автомобилей
Текущее время: 23 июл 2025, 18:18

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Важное сообщение! Что произошло с форумом? Все по ссылке

Интернет магазин Ваши Шины

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6058 ]  На страницу Пред.  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 606  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Донбасс Атас
СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 11:19 
Зеленый Властелин

Klaus
Коля, я тобі скажу лише про те, що знаю.
Наразі всі дистриб`ютори ІТ-техніки імпортують її абсолютно "по-білому"! Без виключення.
Контора, в якій я працюю за ці півроку з однієї юр. особи вже заплатила податків в 7(!!!) разів більше, ніж з усіх юр. осіб у 2013-му загалом! Створені умови для виходу бізнесу з тіні!
За 2014-й рік я ще жодного разу від партнерів не отримав прохання зробити завищення цін при безготівковому розрахунку по проектах у держсекторі! Кількість корупційних проектів у ІТ зменшилась не в рази, а на порядок! Митниця працює як швейцарський годинник!
Це те, що я бачу на власні очі. :pardon:

Через місяць-два зможу поділитися досвідом - чи є зміни у отриманні шенгенських віз. Я всі свої оформлював сам, без допомоги усіляких "контор". Буду допомагати отримати батькам, дівчині та отримувати собі новий мультик (цього разу спробую на два роки).

Найпаскудніше, що я бачу - люди не міняються!
От що ти зробив для покращення? Так, я саме тебе питаю. І хочу отримати конкретну відповідь.
Я зробив наступне:
1. Перестав порушувати ПДР. Я тепер не об`їжджаю тягнучку на набережній по тротуару. Взагалі! Навіть коли запізнююсь і це критично! Не перевищую швидкість. Не повертаю та не розвертаюсь через суцільну смугу. Так, я це все раніше робив. Та усвідомив, що треба в першу чергу питати з себе, а потім з оточуючих.
2. Я не смічу. Ніде! Я можу тіліпатись з папірцем, або порожньою пляшкою, пакетиком кілометр, два, доки не знайду смітник. Те саме щодо недопалків. Так, їх я також тащу до смітника. І роблю зауваження оточуючим, що так не роблять.
3. Я намагаюсь допомагати людям. Так, звучить по-ідіотськи. Але я раніше не замислювався та не помічав поруч себе тих, кому легко допомогти. Наприклад тепер одна бабуся з мого будинку - мій товариш. Ми часто спілкуємось біля під`їзду. Вона одинока та ходить з ходунками. Тож їй важко заходити до будинку (важкі двері з доводчиком), заходити в ліфт (вона повільно це робить). Мені треба витратити лише 5-7 хвилин свого часу, щоб притримати їй двері, та постояти в ліфті, поки вона заходить/виходить. Це просто, і в той же час робить простір коло мене трішечки краще.

Це все не задля хизування. Просто так круто всі обговорюють якісь дії та вчинки в масштабах країни, а на дрібні речі поруч себе не звертають уваги... А країна в цілому не буде гарна, як на місцях все засрано і всім на все наплювати.

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 11:26 
Член клуба

Serik писал(а):
теж майдан виноватий :facepalm

Люди хотели как лучше, вот только верхушка всех очередной раз прокинула, и получилось "как всегда". О том шо так будет я писал изначально. И вопросы задавал на тему "шо дальше?", "хто дальше?", "куда дальше?". Ответов не услышал кроме "зека геть, а там разберёмся!". Разобрались? Теперь смотрю на то как происходит то, что и прогнозировалось.

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 11:36 
Бумчег

Ganjuba$$
А якщо я ніколи не смітив, не об'їжджав по тротуару, то що робити? :)

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 11:38 
Член клуба

Пробей бабулю через бти ;) , а то может все таки есть родственники :hahaha:

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 11:50 
Член клуба

Ganjuba$$ писал(а):
Klaus
Коля, я тобі скажу лише про те, що знаю.
Наразі всі дистриб`ютори ІТ-техніки імпортують її абсолютно "по-білому"! Без виключення.
Контора, в якій я працюю за ці півроку з однієї юр. особи вже заплатила податків в 7(!!!) разів більше, ніж з усіх юр. осіб у 2013-му загалом! Створені умови для виходу бізнесу з тіні!
За 2014-й рік я ще жодного разу від партнерів не отримав прохання зробити завищення цін при безготівковому розрахунку по проектах у держсекторі! Кількість корупційних проектів у ІТ зменшилась не в рази, а на порядок! Митниця працює як швейцарський годинник!
Це те, що я бачу на власні очі. :pardon:

Через місяць-два зможу поділитися досвідом - чи є зміни у отриманні шенгенських віз. Я всі свої оформлював сам, без допомоги усіляких "контор". Буду допомагати отримати батькам, дівчині та отримувати собі новий мультик (цього разу спробую на два роки).

Найпаскудніше, що я бачу - люди не міняються!
От що ти зробив для покращення? Так, я саме тебе питаю. І хочу отримати конкретну відповідь.
Я зробив наступне:
1. Перестав порушувати ПДР. Я тепер не об`їжджаю тягнучку на набережній по тротуару. Взагалі! Навіть коли запізнююсь і це критично! Не перевищую швидкість. Не повертаю та не розвертаюсь через суцільну смугу. Так, я це все раніше робив. Та усвідомив, що треба в першу чергу питати з себе, а потім з оточуючих.
2. Я не смічу. Ніде! Я можу тіліпатись з папірцем, або порожньою пляшкою, пакетиком кілометр, два, доки не знайду смітник. Те саме щодо недопалків. Так, їх я також тащу до смітника. І роблю зауваження оточуючим, що так не роблять.
3. Я намагаюсь допомагати людям. Так, звучить по-ідіотськи. Але я раніше не замислювався та не помічав поруч себе тих, кому легко допомогти. Наприклад тепер одна бабуся з мого будинку - мій товариш. Ми часто спілкуємось біля під`їзду. Вона одинока та ходить з ходунками. Тож їй важко заходити до будинку (важкі двері з доводчиком), заходити в ліфт (вона повільно це робить). Мені треба витратити лише 5-7 хвилин свого часу, щоб притримати їй двері, та постояти в ліфті, поки вона заходить/виходить. Це просто, і в той же час робить простір коло мене трішечки краще.

Це все не задля хизування. Просто так круто всі обговорюють якісь дії та вчинки в масштабах країни, а на дрібні речі поруч себе не звертають уваги... А країна в цілому не буде гарна, як на місцях все засрано і всім на все наплювати.

Отвечу по порядку.
1. ПДД стараюсь не нарушать из принципа. (единственное исключение-скоростной режим).
2.Стараюсь не мусорить. (Окурки, правда, таки к урне не тащу, бо как правило до ближайшей урны нужно, сцуко, ехать :facepalm . Если урна в пределах видимости-не поленюсь пройти.)
3. В помощи людям, вроде, старался никогда не отказывать :unknown:
А теперь встречный вопрос. Как ты думаешь, насколько твои личные перечисленные "покращення" повлияли на общую экономическую/политическую ситуацию в стране? И по поводу "на мiсцях". Есть под Одессой такой небольшой город-Ильичёвск. Так вот очень рекомендую туда поехать и поглядеть. Я обожаю туда приезжать, потому что там очень тихо, спокойно, чисто и уютно. А создал такую атмосферу-мэр. Своей заботой о чистоте, порядке и обустройством разных "приятностей" он таки добился, что народ начал это ценить и дорожить этим. Потому что у людей есть определённая публичная личность пользующаяся авторитетом как пример как надо себя вести. А какие "примеры" сейчас на "верхушке"? С верху-вниз всё менять гораздо проще, чем снизу-вверх. Но там этого делать не хотят. :unknown:

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 12:00 
Член клуба

Lexa писал(а):
Короче жили мы хорошо с Яныком, он пиздил по немногу (все пиздят), не было войны, курс был 8, бенз 10, что-то строилось, развивалось, а теперь мы все в большой жопе, надо было гнать нахер майдан с самого начала. Ну у нас же запад хочет в Польшу на трамвайчике ездить...

да закройте уже этого тролля.

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 12:43 
Член клуба

Ganjuba$$ писал(а):
Klaus

как давно это произошло, а то я тут видел недавно как ты Юконишь из ряда в ряд :)

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 12:53 
Член клуба

asvodessa писал(а):
Короче,Украину сливают,,ибо одни предатели в АТО... :facepalm Это пиздец,тупо продают.

http://telegraf.com.ua/ukraina/obshhest ... eskoe.html

говорят брехня :unknown:

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 13:12 
Зеленый Властелин

BuM!!!
То на тебе й треба рівнятися! А може ти ще й всі-всі податки платиш? :popcorn

CorvetteC4UKRAIN
Мені її квартира не потрібна. Мені справді просто приємно зробити дрібницю для людини. :pardon:

Klaus
Я не хочу сказати, що ті малюсіньки "пакращення" на щось глобально впливають. Але, якби так робила переважна більшість населення - ми вже жили б в принципово іншій країні. Щодо того, що риба гниє з голови - згоден. Але ж я бачу зміни на краще, хоч і в певній вузькій галузі. Так щоб одразу всім стало кльово - не буває. ;)

shurup
Ну, часто міняти полоси ПДР не забороняє :hahaha: До того ж - я нікого не підрізав, не посигналив, фарами не блимав, нікого не налякав, нікому не завадив виконати маневр та не змусив змінити швидкість та напрямок руху. :good: Це я давно себе привчив робити. Як мені хочется "з вітерцем" - це не повинно нікому заважати.

СообщениеДобавлено: 16 июл 2014, 13:23 
Член клуба

Ganjuba$$, я вчера на 40летия тебя видела вчера, правильно ехал :)

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 6058 ]  На страницу Пред.  1 ... 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212 ... 606  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]