Проблема була в клапані PCV (картерних газів) точніше в відсутності його. Вчора зранку завожу машину , якась херня оберти 2800-падають до 400-глохне. Але я завів, тормоза не працюють, через раз, холості скачуть як дурні. По симптомам знайшов подібне на форумах, знайшов де в мене цей клапан, прийшлося знімати генератор. І бачу я що трубка не на клапані, витягую його ,а це болванка з заліза виточена (один в один як оригінал) з отворам наскріз. Отак я три роки їздив. Засунув трубку на типу клапан,(який непрацює, а навіть і неклапан) затягнув хомутиком. Піздець, холості рівні, на світофорах 1000, навіть не скачуть.Виїхав на трасу машина ібашить так хоч завтра на Чайку. Але зранку знову тож, саме, знімаю знову гену. шланг розірвався біля хомутика. Заглушив я блін той шлаг. Завтра має бути новий клапан з старта. Замовив ще рідний шланг і прокладку кришки впуска, шланг розірвався і вкоротився, прийдеться знімати кришку.
_________________ ...друзі, .......................... в мене нема ваших адрес...
|