Detroit Clan

Украинский клуб владельцев настоящих американских автомобилей
Текущее время: 17 июн 2025, 12:11

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Важное сообщение! Что произошло с форумом? Все по ссылке

Интернет магазин Ваши Шины

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 27 ]  На страницу 1, 2, 3  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Принимайте новичка: Chrysler Stratus 2.0
СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 13:30 
Член клуба

Всім привіт. Купив американського красеня:-) Приймайте в клуб :hi:
Вложение:
-0008.jpg
-0008.jpg [ 969.51 КБ | Просмотров: 4849 ]

Коротко про машинку:

Чотиридверний седан золотого кольору, 5 повноцінних місць, величезний салон, здоровенний багажник (ключовий момент у виборі ). Клімат контроль, шкіряний салон: ну що я – не пацан? :pazan: :crazy: І дуже цікава зовнішність: народ реально повертається на вулицях . Вага – 1430 кг, вантажопідйомність – 500 кг. Довжина – 4750, корабель, а не машина .
Вложение:
-0010.jpg
-0010.jpg [ 926.95 КБ | Просмотров: 4849 ]

Двигун – дволітровий бензиновий Мітцубіші (іпошки хороші мотори роблять), коробка механічна. Під капотом 131 гамериканський коник при 5850 на тахометрі. Максималка – 205 км./год, перша сотня досягається за 10 секунд. Ну, це я ще перевірю, зараз кажу те, що в книжці написано Годувати тих коників можна 92-гою бензою, якої залазить в бак 65 літрів (чуть не вмер нині на заправці ). Скільки воно хаває тої бензи на сотню – скажу пізніше, попередній власник божився, що за 11 літрів/100 км. не вилазив…
Вложение:
-0009.jpg
-0009.jpg [ 879.53 КБ | Просмотров: 4849 ]

Все електричне: вікна, дзеркала… Останні - з підігрівом, салонне дзеркало – з автозатемненням від світла автомобілів позаду… Як казав мій фізкультурник в школі – «Америка – голі баби!» :rofl: Крісла… То просто пісня – дивани, а не крісла! Чорна шкіра, дуже якісна, в нас таке колись називали «лайка». Центр всіх крісел – з сірої алькантари, щоб не ковзав «як гівно в ополонці» на поворотах… Водійське трохи поскрипує, то треба буде туди залізти… Дві подушки безпеки (водійська та пасажирська), ABS, брейк-асист (допомога при екстреному гальмуванні). Гідропідсилювач, зрозуміло... Правда, дуже «штучний», просто крутиш руль і все, жодної інформації про дорогу… Але то може так з незвички, після мого дуже шустрого ланцика…

Дуже прикольна підвіска, їде як Мерседес: маленькі та середні вибоїни просто відсутні, і на великих все рівно не пробивається. Навіть не знаю, як америкоси таке зробили… Правда чути при відкритому вікні сторонні звуки, але то ми все заберемо :gamer:

Несподівано якісний звук штатної аудіо системи. Правда, мафон без USB, а я вже звик до флешки… Ну то нічо, дойдуть руки і до цього. Приколовся сьогодні з антени: включив радіо, чую дивне жужання. Виходжу з машини і бачу, як з заднього крила вилазить довжелезна антена… Радіо вимкнув – антена сховалась :pazan:

Днями планую повну техревізію: заміна масла/фільтрів/ременів, повна діагностика двигуна, електрики, ходової… Тоді ж і буду знати реальніше, що ж я саме купив А поки що я довольний яко слоник. Слоник на кораблі :man_in_love:

Заголовок сообщения: Re: Принимайте новичка: Chrysler Stratus 2.0
СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 16:14 
Член клуба

:hi: пусть радует покупка... но все очень-очень относительно. это я про комфорт, размеры, и поворачивающиеся головы :)

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 16:29 
Член клуба

"Всё в этом мире очень отнисительно, - сказал прапорщик, относя со склада домой мешок сахара..." :hahaha:
Ну, не знаю як у вас, а у нас у Львові, під кордоном з Польщею америкосів на пальцях порахувати можна... Всі на європейцях їздять, навіть японців донедавана практично не було:-)

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 16:59 
Член клуба

LC 200, мопед Honda Gyro X.
:hi:

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 17:21 
General Lee

Elvis писал(а):
:hi: пусть радует покупка... но все очень-очень относительно. это я про комфорт, размеры, и поворачивающиеся головы :)

+1

Бывшие: 96 Taurus, 93 Taurus, 95 Crown Vic, 97 Yukon, 96 Caprice SS, 99 Dakota, 96 Impala SS, 95 Cherokee XJ, 05 PT Cruiser, 98 Camaro, 03 Blazer, 02 Windstar, 97 Taurus Wagon, 02 Focus Wagon, 06 RAM 1500, 89 Mustang GT, 96 Suburban, 92 Mustang LX Vert, Ford Explorer 6" lifted

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 17:45 
Член клуба

Волга Syber ?

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 18:18 
Член клуба

DimaFirebird350' писал(а):
Волга Syber ?

Угу, тільки гамериканська:-)

Elvis, mr_Capone, я щось нічого не зрозумів... Якось так розширеніше, як для тупого :sorry: , можна? Ця багатозначність ваших постів - вони викликана чим? Об"ємом ваших двигунів? Розмірами машини? Я якось не вїжджаю, вибачте. Мабуть "не на нужной волнє" :-D

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 18:25 
Член клуба

:hi: нічо такий штратус....
вітаю з покупкою! але треба обмити :drinks: :drinks: :drinks:

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 18:37 
General Lee

Myself писал(а):
DimaFirebird350' писал(а):
Волга Syber ?

Угу, тільки гамериканська:-)

Elvis, mr_Capone, я щось нічого не зрозумів... Якось так розширеніше, як для тупого :sorry: , можна? Ця багатозначність ваших постів - вони викликана чим? Об"ємом ваших двигунів? Розмірами машини? Я якось не вїжджаю, вибачте. Мабуть "не на нужной волнє" :-D

та всё ок, просто имели ввиду что в Штатах ваша машина это дааааалко не большой и мягкий седан с мощным мотором, это рядовой мидсайз, со всем вытекающим отсюда... ;)

Бывшие: 96 Taurus, 93 Taurus, 95 Crown Vic, 97 Yukon, 96 Caprice SS, 99 Dakota, 96 Impala SS, 95 Cherokee XJ, 05 PT Cruiser, 98 Camaro, 03 Blazer, 02 Windstar, 97 Taurus Wagon, 02 Focus Wagon, 06 RAM 1500, 89 Mustang GT, 96 Suburban, 92 Mustang LX Vert, Ford Explorer 6" lifted

СообщениеДобавлено: 09 окт 2010, 18:39 
Член клуба

rostislav писал(а):
:hi: нічо такий штратус....
вітаю з покупкою! але треба обмити :drinks: :drinks: :drinks:

Дякую! Обмити - не питання! "Балтика 0" - годиться? :crazy:

mr_Capone писал(а):
в Штатах ваша машина это дааааалко не большой и мягкий седан с мощным мотором, это рядовой мидсайз, со всем вытекающим отсюда... ;)

Ну, ми ж не в Штатах:hahaha:

Так я і не зрозумів, приймаєте в клуб, чи ні? :flirt:

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 27 ]  На страницу 1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]