Вітаю!
Зареєстровний у Вас з 2009 року, проте формальних підстав проситися у повноправні члени клубу не маю - власну американську мрію досі не реалізував, але в якості "виправдання" дозвольте послатися на п.1 регламенту щодо вступу "...- другое интересное авто, по нашему недосмотру не попавшие в список выше" й той факт, що юзаю 5.0 V8.
Однак... у моєму випадку йдеться про Мерседес 126 купе, куплений мною всередині 2000-х рр. як "тимчасова" альтернатива повноцінному АА купе 1970-х.

Оскільки немає нічого більш постійного, як тимчасове, я й досі з ним.
АА "хворію" десь так з 1985-86 року й маю надію, що таки бажаний об"єкт стане мою власністю найближчим часом
Тим не менше, дозвольте вже зараз просити Вас, Вельмишановне Товариство, про зміну статусу на "повноправне членство", позаяк немаю можливості реалізувати в клубі навіть найпримітивніші дії: наприклад, хотів поділитися фото АА, колись зроблених мною у Львові, й зі здивуванням побачив, що "ви не можете те..., ви не можете се..."
Коротше кажучи, хочу могти

!!! Бо якщо чоловік апріорі "не може", то куди йому до АА
Окремі фото дозволю собі розмістити тут й уклінно прошу модераторів,перенести в розділ "автомобілі завезені до розпаду СРСР".
ПиСи: щиро сподіваюся на позитивне рішення щодо моєї заявки

Шикарний
Buick Century 1974 Colonnade Coupe возив весілля у Львові наприкінці 1980-х - на початку 1990-х рр. Останній раз бачив у 1993 р.
Куди подівся, не знаю
Фото мої, зроблені 1991 р. м. Львів.
Вложение:
1974_Century.jpg [ 695.43 КБ | Просмотров: 26763 ]
Вложение:
1974_Century_2.jpg [ 748.52 КБ | Просмотров: 26763 ]
Моя V8
Вложение:
1.jpg [ 149.53 КБ | Просмотров: 26763 ]